jeugd puppy

Kindervoorstelling

 

(Na deze categorisering wordt de categorie “kunstzinnige kunst” of “muziekvoorstellingen voor kinderen” of “vervangende kunst”, voor uitleg van deze termen zie onze pagina met de beschrijving van de jeugdtheatercategorie├źn).

Voor kinderfilms kunnen de eerste drie zitplaatsen van de sectie meestal worden beschouwd als de ‘kindersectie’. U moet misschien vragen om een tafel vooraan in de sectie en verwachten 20-50 yen te betalen voor elke zitplaats die u nodig hebt. Maar houd er rekening mee dat, net als bij de films voor volwassenen in de buurt, mensen vaak meerdere uren per week doorbrengen in die ene sectie of op die ene film. Als u nog nooit een kinderfilm hebt gezien, zult u waarschijnlijk niet willen verhuizen.

Het is ook mogelijk om apart te onderhandelen over een uitgestelde film of een vroege voorstelling. Als u echt wilt zien wat er daarna gaat spelen, vraag het dan in een restaurant of een buurtwinkel. De prijzen voor voorstellingen ‘s avonds in de buurt zijn gewoonlijk vrij hoog, maar het is mogelijk om daar een voorstelling te vinden die u wilt zien, vooral als die erg populair is.

Er zijn gewoonlijk twee voorstellingen per dag in elk van de 19 secties. Een langs de hoofdstraat (tegenover Chiyoda Station) en de andere 5 blokken noord en 3 blokken zuid (verwarmd door de 43rd Street Brug over de hoofdstraat). Als u gemakkelijk alle voorstellingen wilt zien, kunt u vaak online boeken (hoewel het tarief vrij hoog is). Aan het eind van de dag, als je veel films hebt gezien, ga je naar het dichtstbijzijnde restaurant en vraag je om een ‘tote packed’ van een box van de film die je zei dat je graag wilde zien.

Zelfs op afspraak krijgen we bijna alle shows. Je hoeft alleen maar de vermelding voor volwassenen-entertainment te vinden, direct onder de pagina voor kinderen (die vinden we bijvoorbeeld door te zoeken op ‘stud-shio hana crea’ in de lijst met bedrijven). Het is hier dat we chiisana-moochou vinden, de sectie voor volwassenen

Lees meer:

Kindertheater

Straattheater

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *