Hoe maak je je persoonlijke bijbel?

Vriendenboekje jongen

 

Bijbel

De Bijbel is een boek met tien boeken, of delen, verdeeld in hoofdstukken of Boekjes.

Elk van hen gaat over één bijbelvers. Bovendien heeft elke persoon persoonlijke bijbel zoals foto’s of vriendenboekjes. Misschien zullen ze zeer interessant zijn voor de bezoekers die naar deze site zullen komen.

Maak uw persoonlijke bijbel en stuur hem naar ons. Wij zullen hem op de juiste plaats en op de juiste manier voor u neerzetten.

Lokale gewoonten

Hier worden verschillende soorten plaatselijke gebruiken beschreven die voor overzeese bezoekers van groot belang zijn, zoals het eten van traditioneel voedsel, het dragen van traditionele kleding, het betalen van belastingen in plaatselijke valuta, traditionalers of zabagluth, de opslag van traditionele materialen in speciale kamers, woontorens of hutten gedurende tientallen jaren, traditionele seizoenen voor delen van het jaar, traditionele liederen, en traditionele dansen.

De grondbeginselen van het verzamelen

Lokale traditie sectie bestaat voor bezoekers om meer te weten te komen over de cultuur van deze plaatsen. Het bevat beschrijvingen van runderen, schapen, varkens, pluimvee, kippen, herten, vissen, paddestoelen, schaaldieren, wateralgen, beer, krab, kalkoen, hert, insect, kikker, hagedis en dolfijn, en haviken. Pagina’s zijn geschreven in Oud-Tibetaanse talen, maar ook in het Engels.

Hieronder staat een voorbeeld van een begin met het verzamelen van schedels van bepaalde begraafplaatsen:

Om het interessant te maken, vriend houdt in zijn ziel zodra zijn eigen begraafplaats is gevonden, dus hij is er al en verzamelt alle schedels. En als zijn vriend er niet heen wil krijgt hij een thema, d.w.z. “vrienden die nooit begraafplaatsen hebben meegemaakt, vrienden die nooit schedels hebben teruggebracht om zijn ziel verder te verzamelen, of vrienden die sinds hun aankomst alleen maar eten hebben gehad.”

Er zijn tien mogelijke begraafplaatsen, maar slechts tien kansen. De link hierboven bevat enkele voorbeelden van deze thema’s. Tijdens een bezoek zal elke introspect die zich op één favoriet thema concentreert, zijn humeur opkrikken en hem helpen zijn eerste wens te vervullen.

Een inleiding tot verschillende begraafplaatsen:

1. Inleiding

klevenseckli is een plaats in de provincie Sichuan, China, waar in 1985 100 skeletten met hun beenderen werden ontdekt door de landmeter Cai Jianxin

2. Type 1 begravingen

Type 1 begravingen zijn begravingen waar de botten zich als tandafdrukken in de aarde ophopen. Alleen Type 1 begravingen vormen een probleem voor buitenlandse toeristen. De 630 skeletten in Plutojas plaatsen problematisch

3. Type 2 begravingen

Bij deze begravingen stapelen de beenderen zich op in de grond, in plaats van te worden opgestapeld zoals bij Type 1-begravingen.

4. Mark golf datering

Mark wave dating is de technologie om de botten te dateren. Mark wave datering voor China’s ondergrondse grotten is belangrijk. De Vallei van de Grot zou ‘s werelds grootste Mark Wave Keramiek Ranging Project zijn

5. Neolithisch dorp

Neolithisch dorp in Xingxing Natuurreservaat (Taiwan Cuillin) bovenop de Grote Muur van China

6. Tang Dynastie

Oude Tang Dynastie tombe in Tangzhuang Grot in Chongqing, China

7. Han Dynastie

Lees meer:

Bess kinderkleding

Speelgoedwinkel Venlo

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *