Bretels voor kinderen

Er is gewoon niets schattiger dan een kind in bretels. Van kleuters en jongeren, voor jonge jongens en meisjes, allemaal zien ze er leuk uit in broekophouders. En het beste gedeelte van dit leuke accessoire? Kinder bretels kun je wassen!

super cute foto van een vader met kind

Geniet van dezelfde hoge kwaliteit als bij volwassen bretellen, in clip en knoop stijl met X-back of Y-Back design. Kinder- en peuter accessoires zijn er veelal in 15 solide kleuren om bij elke outfit aan te passen. Ze zijn verkrijgbaar in 32 cm en 25 cm formaat voor de kinderen en 20 cm voor de peuters en jongens.

Meer nog dan voor mannen, zijn de kindervarianten helemaal voorzien van een grote verscheidenheid aan leuke knoopjes, kleuren en glitter-banden. De meer kleurige en glitter versies zijn vooral ook leuk voor meiden! Deze meidenversies maken goede cadeaus.

kinderbroekje met bretels

We zijn de jongens ook niet vergeten. Wat is er leuker dan een vader en zijn kind die dezelfde outfit aanhebben voor een speciale gelegenheid, bijvoorbeeld voor een bruiloft? Jongensbretels die alle jonge mannen in je leven leuk zullen vinden.

leuke bretelletjes op een broekje

Naast jongens en meisjes die al wat ouder zijn staat het dragen ervan ook leuk bij schattige peuters. Bereid je voor op veel complimenten en glimlachen wanneer je zo met ze rondloopt.

Van duckies tot dinosaurussen kun je erop printen voor een wat vrolijkere uitstraling. Als je voor een dressy-gelegenheid wat kleding voor kinderen wilt uitzoeken en je wilt dat je kind perfect gestyled is, kies dan voor kinderbretellen in een verscheidenheid aan eenvoudige tinten. Van helder, gewaagd rood naar basis zwart.

Zo kun je niet missen met een van deze slanke en stijlvolle paren. Deze kleurrijke opties komen ook in levendige tinten die net zo eenvoudig zijn, maar bieden een beetje spannender uitstraling voor dagelijks dragen. Combineer ze met een voorgestrikte stropdas voor kinderen voor een extra dosis cuteness.

Kids suspenders en vlinderdas combinaties maken altijd een indruk. Kinderen vlinderdasjes zijn ook vaak verkrijgbaar in levendige solide kleuren die perfect bij de bretellen passen.

leuke bretels op een kind

Als je kind een leuk paar suspenders wilt dragen naar school of voor een familie uitje, kun je ook kiezen voor een aantal wilde, spannende patronen. Regenboog strepen, ruitjes en dieren cartoons zijn slechts een paar van de meest populaire opties bij de kleintjes. Ook leuke zijn speciale dagen gethematiseerde versies zoals voor de kerst of pasen.

Al onze ophangers voor kinderen zijn gebouwd met dezelfde zorg en kwaliteit als volwassen varianten, maar ze komen in kleinere maten voor de jonge kinderen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *